2011. június 19., vasárnap

Parlagfű

A sokat üldözött parlagfű, a legértékesebb gyógynövényeink egyike!

Gyere kedves Olvasó járjunk utána együtt!
Van véleményed a parlagfűről?
Kérlek írd meg!

A parlagfű mint gyógynövény

KUTYAHARAPÁST SZŐRÉVEL, mit gondolsz?
Van igazságtartalma?

A PARLAGFŰ


Ambrosia artemisifolia, 
a hármaslevelű parlagfűé pedig: 
Ambrosia trifida. 

Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig ez nem igaz. 
Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember, meg gazember. 
Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és gyomnövény. 
A parlagfű nem gyomnövény, mint ahogy az ürömfélék családjába tartozó többi növény sem az. 
Az ürömfélék hasznos növények gyógyításra és ételek, italok készítésére használják őket. 
Például a likőrök, borok közül nagyon finom az ürmösbor, vagy a likőr. 

A parlagfű kiírtása megvezetés!
Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint gyógynövény kiírtása mögött.

A parlagfű hasznos növény, emberiség számára is ehető! Rendszeresen fogyasztom az év minden napján .

( írja dr.Várhegyi László természetgyógyász)


Amikor még zsenge, összevágom apróra, egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, rászórom a szendvicseimre vagy a kiszedett ételeimre. Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, és így egész évben tudom az ételeimre tenni  a szárított megőrölt porát.

Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv társaságokat is, akik felvették ahogy a parlagfüvet fogyasztom.
Veterán dobó atléta vagyok,és sokszor vannak olyan  monstre versenyek,ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehéz kalapácsokat.
Ilyenkor szoktam teljesítmény fokozása céljából a verseny helyszíne körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen.

El is neveztek a sport társaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette Őket,hogy a parlagfű evésem után,kb. 20 perccel egyre javultak az eredményeim.Néhány követőm is akad majdnem mindig,és náluk hasonló teljesítményjavulásokat lehet tapasztalni .
Pár évvel ezelőtt el akarták adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért Kérdeztem , hogy mi van a dobozban, és miért olyan drága? 


Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejttermelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben.Nem vettem meg a port, pedig tudtam, hogy egy kelet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik,inkább megízleltem és megszagoltam.Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a parlagfű pora volt, amelyet már rég óta jómagam már napi szinten fogyasztok!
Lajos atya már nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehozza szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejttermelésének fokozásával éri el.
Szerintem sem baj,ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során.
Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról , hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt,meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is!

Szeretnél egy kis zöld port? Találtam neked egy kis érdekességet! Nézd csak meg!

http://www.fittnok.hu/lugosito-klorofill-tartalmu-zold-por-hazilag-a-termeszet-ingyen-patikajabol

Ha jobban megnézed ebben a receptben is benne van a parlagfű!

A fentiek ismeretében merül fel a kérdés,hogy akkor miért irtatják velünk a parlagfüvet?
Ráadásul még a büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, akkor ha nem írtjuk azokat. Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése, már napjainkban is veszélyezteti, a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak ( én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is.Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki sem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még a Föld így is túlnépesedhetne.

Ezért a világ urai, fizetett bér tollnokaikkal és bér tudósaikkal által úgy rendelkeztek, hogy első számú köz ellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több föld történeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek, még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött,egy más célja van ezen uraknak.

Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek melléhatásai következtében, ugyanis csak Magyarországon, minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak meg abba, amit a patológusok már régen tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereltek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!
Forrás: nyersetelekerikatol.blogspot.com

Ez a cikk csak egy kis részlet az egész szövegből, a részleteket itt elolvashatod:
            antalvali.com

A Szerző(Tóth Timcsi) utószava: Én gyerekként sokat ettem a bogyós hajtását, soha semmi bajunk nem volt, még akkor sem, mikor a parlagfűben játszottunk! Én biztosan ki fogom próbálni! 

Van véleményed? 
Kérlek itt lent az űrlapon írd le nyugodtan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gyógyító virágok

KEDVES OLVASÓIM

GOOGLE+ ISMERŐSEIM, BARÁTAIM

LIBRI - LEGÚJABB KÖNYVEK

SZERENCSE-SZIGET

IDŐJÁRÁS

CASHFLOW-ÉLETTERVEZÉS

TIMCSI GYÓGYNÖVÉNYKERT