Zseniális Természet

Zseniális természet

Azt már tudjuk, hogy rengeteg nyers zöldséget, gyümölcsöt kell enni, ha egészségesek szeretnénk maradni. De vajon mindegy-e, hogy mikor mit eszünk vagy érdemes válogatni? A természet zseniális, mert ha jobban megnézzük a növényeket, jól látható, hogy az egyes növények melyik szerveinket támogatják leginkább. Figyelj csak!

Sárgarépa 


Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen javítja a szem vérkeringését és működését

Paradicsom 


A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szívnek négy kamrája van és piros A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak lycopine-ekkel amik igazi táplálékot jelentenek a vérnek és a szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C –vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését)

Szőlő


A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.

Dió 


A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.

Vesebab 


A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese.

Zeller, Kínai kel, Rebarbara 


A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok. Ezek erősítik a csontokat. A csontok 23 % szódát tartalmaznak. Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat

Avókado, padlizsán, körte

Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk. A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, csökkenti a kis súllyal születő babák esélyét és megelőzik a méhnyakrákot. Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, de a modern tudomány eddig csak 141 –et tanulmányozott.Füge 

A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.

Édesburgonya


Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.

Olíva 

Az olíva bogyó segíti a petefészek egészséges működését. Narancs A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és támogatják a mell egészségét. Segítik a nyirokmirigy csomók megszűnését.

Hagyma 


A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint a hagyma segít eltávolítani a hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakaszt, ami viszont tisztítja a szemet és méregtelenít is. Társa a fokhagyma szintén segít kisöpörni a veszélyes mérgező anyagokat.


Egészségedre!

Megjegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

111

lap tetejére

222

lap tetejére

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

CITROMFŰ TEA

HÁZI KENDER - Cannabis sativa

SZEDERLEVÉL TEA

GYÓGYÍTÓ VIRÁGOK