Könyv ajánló


Varró Aladár Béla
Gyógynövények gyógyhatásai

A legteljesebb gyógyfüveskönyv, a gyógynövényekkel történő gyógyítás alapkönyve ez!
Egy hosszú élet kutatásait és évszázadok népi gyógyításának tapasztalatait foglalta össze ebben az átfogó, teljes körűnek mondható munkában a szerző, századunk első felének legtekintélyesebb gyógyszerésze és gyógynövény kereskedője.
Orvos és beteg egyaránt haszonnal forgathatja, de az egészséges embernek is melegen ajánlható. a gyógynövénygyűjtők és -kereskedők megtalálhatják benne a gyógynövények gyűjtésére, kezelésére, tárolására és feldolgozására vonatkozó tanácsokat.
Ez a könyv a leghasznosabb segédeszköz egészsége megőrzéséhez!

Forgassa haszonnal, használja egészséggel!


Angela Maria Mauri
A nélkülözhetetlen vitaminok

A vitaminok rendkívül fontosak szervezetünk számára, és éppen ezért nem hiányozhatnak a mindennapi étkezésünkből!
De vajon mik is pontosan és milyen a hatásmechanizmusuk?
Mely vitaminok fordulnak elő az egyes ételeinkben?
Vajon a táplálékkiegészítőknek mi is a szerepük?
Könyvünkkel az a szándékunk, hogy egy olyan megbízható és gyakorlati vezérfonalat kapjon az olvasó, mely mindezekre a kérdésekre - és számos más kérdésre is - választ ad az egészségünk számára oly rendkívüli és nélkülözhetetlen szerek fogyasztásával kapcsolatban, mint amilyenek a vitaminok.


Gyógyító növények

Fűben, fában orvosság - tartja a régi mondás, ami ismét időszerű, mert a természetes gyógymódok, köztük a gyógynövény-terápiák reneszánszukat élik. A kézikönyv útmutatást ad a gyógynövények felismeréséhez, tárolásához és helyes alkalmazásához. Színes fényképpel illusztrált részletes botanikai leírás ismerteti az egyes növények jellemzőit, tulajdonságait, valamint egy terápiás célú felhasználási útmutatót, felhívva a figyelmet a veszélyekre és kockázatokra is. A könyvet receptgyűjtemény zárja, gyógyteák, forrázatok, főzetek és más, a házi patikában hasznos szerek elkészítési útmutatójával.

Megvásárolható itt:
http://www.booker.hu/konyv/gyogyito_novenyek_/Gyümölcsök, zöldségek 
Angela Maria Mauri

A növényi eredetű táplálékok, köztük a zöldségek és gyümölcsök alapos ismerete lehetővé teszi új, elfelejtett vagy mellőzött ízek felfedezését. Ám ez az újra felfedezés nemcsak ízlelőbimbóinkat kényezteti, hanem egészségünkre nézve is számos előnnyel jár, ugyanis lehetőségünk nyílik arra, hogy megelőzzünk bizonyos betegségeket és meg is gyógyítsuk a gyakran előforduló, olykor igen kellemetlen rendellenességek jó részét. És az sem utolsó szempont, hogy helyreáll és egyre szorosabbá válik a természettel való jó kapcsolatunk, amely manapság - sajnos - veszélybe került.


Megvásárolható itt:
http://www.booker.hu/konyv/gyumolcsok_zoldsegek_/Gyógynövények cserépben1001 természetes ház patikaszerMegjegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

111

lap tetejére

222

lap tetejére

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

CITROMFŰ TEA

HÁZI KENDER - Cannabis sativa

SZEDERLEVÉL TEA

GYÓGYÍTÓ VIRÁGOK